Tarieven

Wij werken met open opdrachten, waarbij achteraf wordt afgerekend op basis van de gewerkte uren en materiaalkosten, zoals gebruikte machines, bemesting, nieuwe planten en dergelijke. Ook kunt u kiezen om vooraf een budget met ons af te spreken, waarbij u aangeeft welk werk prioriteit heeft. Wij doen dan ook ons best om binnen het door u bepaalde budget zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Een andere mogelijkheid is om af te spreken dat wij periodiek bij u langskomen. Bijvoorbeeld 2 keer per jaar of 1 keer per maand.

Maandelijks onderhoud
• Onderhoud op contractbasis
• Inclusief voor- en najaarsbeurt
• Alle werkzaamheden duidelijk omschreven
• Vaste prijs per jaar

Een onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf wordt een vast bedrag per maand of per kwartaal afgesproken en het onderhoud dat wij voor dat bedrag garanderen. U weet dan zeker dat uw tuin er het hele jaar door er mooi uitziet en hoeveel u dat gaat kosten, wij hanteren geen verborgen opstart of handelingskosten, de prijs die op de offerte staat, is de prijs die ook op de factuur zal staan.  Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, een zeker resultaat en geen financiële tegenvallers!
Uw tuin is immers het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.
Voor alle werken kan een vrijblijvende offerte opgemaakt worden. We staan erop dat alle afspraken correct verlopen of dat u tijdig ingelicht wordt indien door onvoorziene omstandigheden de afspraak niet kan doorgaan.

Wat zijn de kosten van zo’n jaarlijks tuinonderhoudscontract.

Kosten tuinonderhoudscontract

Wat zijn de kosten van een contract voor tuinonderhoud? Tuinwerken Hartog biedt u als vaste klant een fikse korting op de normale prijs voor tuinonderhoud. De korting kan oplopen tot een aantal euro per uur, afhankelijk van het aantal vaste uren. Informatie over looptijd en opzegging van een abonnement?  Neem contact met ons op.