Vakantie Tuinservice

Een herboren tuin

Terugkomen van een heerlijke vakantie en uw tuin totaal verloederd aantreffen? Denk alleen al aan wat er gebeurt als uw tuin twee weken geen druppel water ziet of onkruid dat een maand de kans krijgt zich overal te nestelen. U kunt zich voorstellen dat de schade aan tuinen aanzienlijk kan zijn.

Deze doemscenario’s zijn verleden tijd met onze unieke vakantieservice: tijdens uw vakantie onderhouden wij uw gazon, verwijderen we onkruid, besproeien we uw beplanting, spuiten we uw bestrating schoon, enz. Bovendien leent een vakantie zich uitstekend voor groot onderhoud als het aanleggen van nieuwe bestrating (Er wordt bijvoorbeeld geen zand en modder naar binnen gelopen). 

Als u thuiskomt van die heerlijke vakantie ligt uw tuin er als herboren bij. En het is toch ook een veilig idee om te weten dat er tijdens uw vakantie regelmatig iemand uw huis bezoekt en een oogje in het zeil houdt.

Mocht u toch nog op vakantie gaan kan u gebruik maken van de vakantie tuinservice. Tijdens uw vakantie kunnen we voor u het gazon maaien, de graskanten bijmaaien, de planten water geven en de tuin van onkruid ontdoen. We kunnen ook een paar dagen voor uw terugkomst uit vakantie de tuin een kleine onderhoudsbeurt geven zodat u niet direct aan het werk hoeft en lekker in uw tuin kan nagenieten van de vakantie.Indien u langer afwezig bent, kan dit pakket ook naar eigen wens worden uitgebreid. Een veilig gevoel, want wij houden een oogje in het zeil en aan de tuin kunnen ze niet zien dat u afwezig bent.

 Incidenteel onderhoud

• Snoeiwerk
• Gazon maaien en graskanten bijmaaien
• Vaste planten (in border) opnieuw opzetten
• Bemesten

• Besproeien

• Bestrating schoonmaken
• Haagknippen

 

 

Van een verzorgde tuin tijdens uw vakantie gaat ook een zekere inbraak preventie uit. Stop de dief uw expert in Camerabewaking –  Alarmsystemen – Toegangscontrole – Glasvezelverlichting.