Hoe u uw huisbeveiliging kunt verbeteren met Wi-Fi tuinverlichting

Breng langer buiten door met onze Wi-Fi tuinverlichting! Verhoogde huisbeveiliging zag er nog nooit zo goed uit. Zet de eerste stap in het verbeteren van uw huisbeveiliging door de juiste Wi-Fi Garden Lights rondom uw huis toe te voegen. In deze blog laten we je de beste werkwijzen zien voor planning, het kiezen van je tuinverlichting, efficiënte manieren om elke lamp te installeren, onze nieuwe controller verbinden met je smartphone en meer! Nu kan je huis tegelijkertijd stijlvol en veilig zijn.

Draadloze camera

Zoekt u een draadloze camera of kiest u voor een volledig draadloos camerasysteem? Bij Sitcon vindt u verschillende soorten beveiligingscamera’s die draadloos werken. We beschikken over stand-alone draadloze bewakingscamera’s, maar ook draadloze camera sets met een recorder waar het signaal draadloos wordt verzonden. Met de draadloze camera’s van Sitcon kunt u uw woning of bedrijf beveiligen zonder lastige installatie. Draadloze camera’s of een volledig set worden meestal in combinatie met een recorder geleverd.

Planning

Bewust zijn van welke gebieden in uw voor- of achtertuin beter zicht nodig hebben, is de eerste stap in dit project. Noteer deze gebieden ’s nachts en meet de totale ruimte die moet worden verlicht. Dit maakt het gemakkelijker voor u om te beslissen hoeveel lampen er nodig zijn voor uw specifieke gebied.

Andere punten waarmee u rekening moet houden, zijn wat voor soort lampen u gaat gebruiken, waar uw Garden Light Controller zich bevindt en wie toegang heeft tot het aanpassen van uw Garden Lights . Als je eenmaal hebt besloten welke gebieden verlichting nodig hebben, is het tijd om een ​​kleursysteem te kiezen: warm wit of RGB-kleur . Onze beide kleurstellingen zijn beschikbaar in Bluetooth®- of Wi-Fi- modellen.

Verlichtingsstijlen

Padverlichting is een geweldige optie om vangrails te creëren of om uw oprit, de randen van paden en de ingang van uw huis te verlichten. Schijnwerpers zijn er in verschillende maten en zijn ideaal voor het richten op saaie bomen, donkere hoeken en het verlichten van grotere delen van uw gazon of achtertuin.

Als u aan de voor- of achterzijde van uw huis een terras of een trap heeft, kunnen onze terrasverlichting aan uw huidige terras worden toegevoegd. Ze kunnen in stappen worden geplaatst om de zichtbaarheid te verbeteren en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, afhankelijk van hoeveel licht je nodig hebt en welke kleur lampen je kiest. Aanpassingen zijn nu nog eenvoudiger via onze Holman Home -app met spraakopdrachten, compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Uw verlichting installeren

Nu je ontwerp en tuinverlichting zijn uitgezocht, kun je beginnen met de installatie. Onze Path Lights en Spotlights hebben allemaal een eenvoudige tuinpen en verbindingsstuk voor gemakkelijke plaatsing in de grond, tuinbedden en gazon. Dekverlichting vereist een boor voor installatie en het kan zijn dat panelen moeten worden verwijderd. Bekijk onze nieuwste blog over het installeren van tuinverlichting.

Zodra al uw lampen op hun plaats zijn geplaatst, verbindt u ze met onze Plug & Socket-bekabeling en zorgt u ervoor dat u de einddop op de eindkabel vastdraait. Zodra al uw lampen zijn aangesloten en werken, verbergt u uw kabels onder mulch, aarde of straatstenen.

Houd er rekening mee dat alleen 4-pins RGB-lampen samenwerken en dat alleen 2-pins warmwitte lampen samenwerken. Je kunt niet beide kleuren met elkaar combineren.

Verbinding maken met uw smartphone

Nadat u de bekabeling hebt verborgen, bent u nu klaar om het ontwerp uit te testen. Als u vindt dat sommige gebieden te licht zijn in vergelijking met andere, kunt u met ons Plug + Socket-systeem gemakkelijk de tuinverlichting loskoppelen, verplaatsen en verwisselen wanneer u maar wilt.

Maak een verbinding met uw tuinverlichtingscontroller via Bluetooth of uw geselecteerde Wi-Fi-netwerk, afhankelijk van uw controller. Zorg ervoor dat u op uw smartphone bent verbonden met dit netwerk, log in op de bijbehorende app en volg de instructies. Eenmaal verbonden, kunt u verlichtingsschema’s toevoegen en aanpassen, kleuren en verlichtingsintensiteit wijzigen.