Bedrijfstuinen

Naast tuinonderhoud voor de particulier verzorgen wij uiteraard ook het onderhoud voor uw bedrijfs- en kantoortuin. Aangezien wij inmiddels samen met de beste vakmensen werken en op dit gebied zodat alles door ons in de juiste banen geleid kan worden en u een vast aanspreekpunt heeft en beschikken wij over geavanceerde technische hulpmiddelen kunnen wij snel en effectief het gehele jaar door ervoor zorgen dat uw bedrijfstuin er prima verzorgd uitziet.

Een goed verzorgde  is het visitekaartje van uw bedrijf. Het zorgt voor een goede uitstraling en wekt vertrouwen bij uw klanten. Daarnaast zorgt een verzorgde bedrijfstuin voor een prettige werkomgeving van uw medewerkers. Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor het onderhouden van uw bedrijfstuin? Kies dan voor Tuinwerken Hartog deze is zeer breed inzetbaar waardoor wij aan uw bedrijfstuin- wensen kunnen voldoen. Om uw bedrijfstuin mooi en verzorgd te houden is onderhoud een vereiste. Wilt u genieten van uw bedrijfstuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben? Kies dan voor tuinonderhoud verzorgd door  een gespecialiseerde tuinman. U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud, een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw bedrijfstuin. De frequentie is afhankelijk van de tuin maar natuurlijk ook van uw budget. Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op waarin u kunt zien in welke weken wij het onderhoud in uw tuin komen uitvoeren.

Een bedrijfstuin moet uw identiteit uitdragen en versterken.

Laat uw klanten bij aankomst gelijk de goede sfeer proeven van uw bedrijf met een prachtig aangelegde tuin door Tuinwerken Hartog. Wilt u meer informatie over bedrijfstuinen ? Vraag ons vrijblijvend om advies over de aanleg, renovatie of het onderhoud. Wij werken voornamelijk in de omgeving van Vosselaar.

Bedrijfstuinen versterken uw identiteit.